KJÆRE BLOGGEN: Mia & Tina forsøker å bli bedre jordboere

To kjøttelskende søstre med en klimablogg!? What the what?!? 

Reis tilbake ett år i tid, så ville nok akkurat det være en absurd og klin kokos ide for både oss selv og de som kjenner oss. Vi må begge kunne beskrives som relativt bedagelige dyr, generelt glad i komfort, sjokolade, en blodig biff og amerikareiser.

Fast forward til vår 2017, valgkamp og en stadig økende grad av frustrasjon utløst av manglende engasjement og ansvarlighet  hos den sittende regjeringa for hvilken klode neste generasjon skal overta, ispedd en dæsj med kampvilje:

Simsalabim – søstrene Stilson debuterer som klimaforkjempere!

Så, hva er ambisjonen vår med dette prosjektet? Mest av alt handler det nok om å synliggjøre at vi alle kan gjøre noe, fra de bittesmå, hverdagslige valgene til de store, som koster deg litt, alt bidrar. Og kanskje kan dette prosjektet til og med gjøre oss litt mer tilfredse med tilværelsen? Vi krysser fingrene for nettopp det, og grugleder oss til å ta dere med på ferden vår.

Har du tips og triks på lager til oss i vår streben etter å bli bedre jordboere? Send de gjerne til oss, så deler vi videre! Alt fra oppskrifter, til enkle måter å fikse ting på, tas imot med takk og mye god karma tilbakers.

 

På vegne av de nyfrelste klimanissene,

Mia.

 

1 Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s